MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowując rosół zwykle zostaje nam spora ilość mięsa np....
fot. MARCIN MAKOWKA /archiwum Polska Press

Z mięsa, które zostanie z rosołu, zrobisz pasztet i nie tylko. Poznaj 11 sposobów na wyśmienite dania zero waste

Co zrobić z rosołu?

Przygotowując rosół zwykle zostaje nam spora ilość mięsa np. z kaczki, z kurczaka czy mięsa wołowego. To doskonałą baza do zrobienia innych dań.

Zobacz również

Kapitan Falubazu Zielona Góra wygrał turniej kwalifikacyjny do cyklu Grand Prix 2025

NOWE
Kapitan Falubazu Zielona Góra wygrał turniej kwalifikacyjny do cyklu Grand Prix 2025

Fenomen Klimontowa. Futbolistki zapisały się już w historii Pucharu Tymbarku [FOTO]

Fenomen Klimontowa. Futbolistki zapisały się już w historii Pucharu Tymbarku [FOTO]

Polecamy

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Chcesz mieć gładkie stopy? Tego absolutnie NIE rób! Ostrzega ekspertka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu

HIT DNIA
Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu